Doet u al aan linkbuilding?

Home / Webdesign und Webentwicklung / Doet u al aan linkbuilding?

Toen ik mijzelf vorig jaar ging googelen, merkte ik dat mijn bedrijf nergens te vinden was op het web. Dat was natuurlijk niet wat ik graag wilde want ik probeer juist een carrière te maken op het internet. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om mijn site hoger in Google te laten eindigen. Ik had eerst geen idee hoe ik dit moest doen, maar toen ben ik een keer gaan kijken wat anderen deden om zichzelf zichtbaar te maken op het internet. Ik las toen op een gegeven moment een artikel over linkbuilding. Ik moet u bekennen dat ik tot op dat moment nog nooit gehoord had van linkbuilding, maar toen ik eenmaal meer over linkbuilding ging lezen, had ik al snel in de gaten dat dit waarschijnlijk de oplossing voor mijn probleem kon zijn. Het is namelijk zo dat wanneer je aan linkbuilding gaat doen, je er voor kunt zorgen dat je site zichtbaar wordt in Google. Als je namelijk linkbuilding toepast op je site zorg je er voor dat je site hoger in deze zoekmachine eindigt. Dat was precies wat ik graag wilde en dus ben ik een keer gaan kijken naar de mogelijkheden om mijn bedrijf beter uit de verf te laten komen. Het is namelijk zo dat wanneer iemand op zoek gaat naar een bedrijf zoals dat van mij, dan is het fijn dat ik hoog in de zoekresultaten kom te staan omdat je anders een opdracht misloopt. Uiteraard draait het niet alleen maar om waar je in Google eindigt omdat ook je service heel erg goed moet zijn, maar dat laatste zit bij mij wel snor. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik iemand in de arm wilde nemen voor linkbuilding. Ik had toen echter nog niet in de gaten dat ik dit ook gewoon zelf kon doen. Genoeg reden om mij daar dus ook nog even meer in te gaan verdiepen. 

Linkbuilding heeft mij heel veel opgeleverd

Toen ik eenmaal op het web ging kijken hoe ik zelf aan linkbuilding kon gaan doen, had ik al snel in de gaten dat je van goede huize moet komen wil je dit echt goed organiseren. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik een specialist kon vinden die voor mij de linkbuilding kon toepassen. Ik heb toen een bedrijf gevonden dat al vele jaren actief was op het gebied van linkbuilding en ik heb hen gevraagd om mij te helpen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen want als u mij nu gaat googelen, sta ik meteen als hoogste in de zoekresultaten. 

Mijn site wordt nu heel goed bezocht

Ik merk dat sinds ik hoog in Google sta, ik veel meer mensen naar mijn site weet te leiden. Dat is ideaal want daarmee is ook het aantal orders toegenomen. Kortom:

  • Ik sta nu heel veel hoger in Google
  • Ik merk dat steeds meer mensen naar mijn site komen 
  • Ik krijg steeds meer orders binnen 

Ik kan iedereen met een site aanraden om aan linkbuilding te gaan doen. Dat kan u namelijk alleen maar meer omzet opleveren.