Een fantastische wijnproeverij in Breda

Home / Online-Shopping und Webshops / Een fantastische wijnproeverij in Breda

Het is helemaal hip: zelf wijn maken, wijn leren proeven en herkennen en een wijnvoorraadje inslaan. In onze wijnproeverij in Breda leert u hoe u de vele smaken van een goede wijn proeft. U leert de diverse druifsoorten te herkennen net als de vele vrucht-, noot- en zelfs houtsensaties in de wijn. Wat maakt en wijn echt goed? Welke verschillen zijn er per streek in Frankrijk of ander land en hoe kunt u zelfs die landen van elkaar onderscheiden? Waar gebruikt u een volle rode wijn bij? En wanneer is het tijd voor rosé? Op al die vragen zijn doorgaans geen vastomlijnde antwoorden, u zult immers zo uw eigen voorkeuren hebben. Maar een basiskennis is onontbeerlijk en die krijgt u tijdens de wijnproeverij in Breda. Meldt u zich eens aan als bedrijf en houdt uw bedrijfsuitje bij deze wijnproeverij in Breda: bij Juuls is er altijd wel een plek te vinden. Niet alleen is deze wijnproeverij in Breda geschikt als personeelsuitje, u kunt er ook prima uw verjaardag vieren, of er een vrijgezellenfeest organiseren. Uiteraard hanteren we een kleine regel: de deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn. Dit spreekt natuurlijk voor zichzelf. Wilt u weten welke wijnen u in ieder geval kunt proeven tijdens een wijnproeverij in Breda? Kijk dan eens naar het overzicht op juulswijn.nl. Wij willen niet nadruk leggen op de theorie, op hoe het moet. Natuurlijk is het goed om te begrijpen hoe het proeven van wijn werkt maar wij vinden het ook erg belangrijk dat u een eigen smaak ontwikkelt. Die leggen we u dan ook zeker niet op. We stimuleren u liever om nadien uw favoriete wijnen te kopen zodat u thuis verder kunt proeven.

Een wijnproeverij in Breda waar we u de heerlijkste smaken laten proeven

Naast het feit dat u natuurlijk bij ons een wijnproeverij in Breda kunt doen zijn er ook mogelijkheden om dit op locatie te organiseren. Mits het in de buurt is zijn we zeer bereid om hier over te onderhandelen. We delen onze kennis namelijk graag met u, onze vinoloog staat dan ook te allen tijde voor u klaar als vragen hebt over de wijnproeverij in Breda of over een bijzondere wijn. De grootte van de groepen valt tussen de 8 à 12 personen. Voor grotere groepen raden we het aan om het op te splitsen zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die nodig is bij het leren herkennen van deze geweldige wijnen. Kiest u voor een wijnproeverij in Breda dan staat u heel wat te wachten. De kans dat u nog eens terugkeert is groot want we bieden een keur aan proeverijen aan. U moet hierbij denken aan:

  • Franse, Spaanse, Italiaanse en Zuid-Afrikaanse wijnproeverijen,
  • Een workshop geheel op maat,
  • Of een proeverij dat zich spitst op de verschillen tussen oude en nieuwe wijnen, mousserende wijnen of enkel op het tevens overheerlijke drankje port.

U leest het, genoeg redenen om het niet bij een enkele wijnproeverij in Breda te houden. Dus vergeet niet om onze site op te slaan tussen uw favoriete sites, we zien u namelijk graag weer eens verschijnen.

U leert de basis wijndrinken in een paar gezellige uurtjes

Voor meer informatie of de beschikbaarheid van bepaalde cursussen die u op het oog hebt raden we het aan om eens bij ons langs te komen. Bellen en mailen zijn ook uitstekende manieren om hier meer over te leren. Geniet, maar drink met mate. Dat zal tijdens een workshop geen probleem zijn want zoals u weet moet u de wijn na het proeven weer uitspuwen. Lees meer…