Een speels magnetisch krijtbord vind je bij magneetverfmagneten.nl

Home / Online-Shopping und Webshops / Een speels magnetisch krijtbord vind je bij magneetverfmagneten.nl

Als je zowel een bord wilt waar je magneten op kunt hangen en waar je ook op kunt krijten, dan heb je een magnetisch krijtbord nodig. Je hoeft dus niet twee verschillende borden aan te schaffen. Dat kan wel, als je daar de ruimte voor hebt, maar tegenwoordig kun je bijvoorbeeld via magneetverfmagneten.nl heel makkelijk een magnetisch krijtbord bestellen. Dat is uiteraard wel zo handig, want daarmee sla je meteen twee vliegen in 1 klap. Je kunt op een magnetisch krijtbord dus magneetjes plaatsen, maar je kunt er ook op krijten. De mogelijkheden worden daardoor eindeloos. Je kunt een briefje op het bord plaatsen met een magneet en er een notitie naast schrijven met krijt. Dit is niet alleen erg praktisch als je een magnetisch krijtbord gebruikt voor het bijhouden van je notities en dergelijke, maar het is ook geweldig speels voor de kinderen. Doordat je met verschillende kleuren magneetjes kunt werken, creĆ«er je ook meteen een speels object voor in de kamer. Dat is uiteraard leuk als je nog kinderen thuis hebt wonen of wanneer er vaak kinderen over de vloer komen. De kleurrijke uitstraling is op zich al heel leuk en het feit dat kinderen er op kunnen krijten maakt het nog leuker. Al met al is een magnetisch krijtbord dus een goede toevoeging voor een speelkamer, een werkkamer of een kinderkamer. Dus mocht je een magnetisch krijtbord willen kopen, dan kun je terecht bij magneetverfmagneten.nl. Hier vind je verschillende magnetische krijtborden die je direct online kunt bestellen. Maar wat je ook kunt doen is zelf een magnetisch krijtbord maken. 

Maak zelf een magnetisch krijtbord op maat

Het maken van je eigen magnetische krijtbord is helemaal niet moeilijk. Je dient hiervoor eerst een magneetverf aan te brengen. Deze verf kun je op een bord aanbrengen, maar je kunt ook kiezen voor een muur. De magneetverf bestaat uit kleine ferro-metaaldeeltjes en deze zorgen op hun beurt voor een magnetisch veld. Nadat je de magneetverf 2 tot 3 keer hebt aangebracht, dan kun je verder gaan met de krijt laag. Hiervoor gebruik je schoolbordverf. Deze verf breng je aan op de magneetverf. Dankzij deze tweede laag kun je dus op het bord gaan krijten en tevens kun je er magneetjes op bevestigen. Dus als je een beetje creatief bent ingesteld, dan is het des te leuker om een zelf een magnetisch krijtbord te maken. Je kunt zoals gezegd ook een muur in een kinderkamer voorzien van de beide verflagen. Op die manier kunnen kinderen lekker op de muur tekenen met krijt en gebruik maken van de magneten. 

Eenvoudig bestellen via de website van magneetverfmagneten.nl

Alles wat je nodig hebt voor een magneetbord kun je bestellen via de webwinkel vanmagneetverfmagneten.nl. Of je nu zelf een kant-en-klaar bord wilt bestellen of juist zelf aan de slag wilt gaan om er zelf 1 te maken, je bent altijd aan het goede adres bij magneetverfmagneten.nl. Daarnaast profiteer je ook nog eens van leuke voordelen zoals: 

  • Zeer snelle verzending
  • Lage verzendkosten
  • Gratis verzending vanaf 35 euro

Neemt u gauw eens een kijkje op de website en bestel de producten die voor u aansluiten bij de wensen! Ik ben enthousiast over de producten. 

Lees meer…