EPDM dakbedekking voor jarenlang plezier

Home / Online-Shopping und Webshops / EPDM dakbedekking voor jarenlang plezier

EPDM dakbedekking voor jarenlang plezierBij een bouwproject moet u veel keuzes maken. Dit is zowel op het gebied van materialen als bij de afwerking. Een van deze keuzes is het soort dakbedekking dat u gaat gebruiken. Hiervoor kunt u EPDM dakbedekking kiezen. EPDM dakbedekking is namelijk op verschillende daken toe te passen. Bij EPDMXL kunt u eenvoudig EPDM dakbedekking aanschaffen. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van EPDM dakbedekking voor u kunnen betekenen en hoe u deze via ons aan kunt schaffen. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de voordelen van EPDM dakbedekking. Zo heeft u alle informatie bij de hand om de beste dakbedekking aan te kunnen schaffen.

EPDM dakbedekking is eenvoudig zelf te monteren

De juiste bouwmaterialen de juiste dakbedekking vinden, is niet eenvoudig. Daarom leggen wij u graag meer uit over EPDM dakbedekking. Dit soort dakbedekking heeft een dikte van 1,3 millimeter. Daarnaast heeft het een zeer lange levensduur van tenminste 50 jaar, waardoor u veel jaren plezier heeft van uw nieuwe dakbedekking. Een groot bijkomend voordeel is dat EPDM dakbedekking op veel verschillende daken te plaatsen is, waaronder:

  • Tuinhuis
  • Veranda
  • Garage
  • Uitbouw
  • Bedrijfshal

Bovendien kunt u EPDM dakbedekking eenvoudig zelf te plaatsen. Het is namelijk zonder toevoeging van talk, waardoor u voor het grootste gedeelte de EPDM folie slechts enkelzijdig te verlijmen. Ook is het gebruik van primer, flashing tape en schuurspons overbodig bij onze EPDM folie. Dit scheelt u niet alleen in materiaalkosten, maar ook in arbeid. Bovendien kunt u er bij ons vanuit gaan dat u uitsluitend de beste kwaliteit aanschaft die zowel door uzelf of door een van onze specialisten geplaatst kan worden. Bij aanschaf van onze EPDM dakbedekking ontvangt u een duidelijke handleiding voor de verwerking en plaatsing van uw EPDM folie. Mochten er voor of tijdens de verwerking vragen ontstaan, dan staan wij uiteraard voor u klaar met advies en een helpende hand. Al onze EPDM folies zijn eenvoudig te bestellen via onze website. U kunt hier eenvoudig via onze zoekfuncties bij de juiste materialen uitkomen. Daarna hoeft u ze alleen nog in uw winkelmandje te plaatsen en uw bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Dit bedraagt in de meeste gevallen niet meer dan drie werkdagen. Bij bestellingen boven de 999 euro profiteert u tevens van gratis verzending. Hierbij bent u niet alleen verzekerd van de beste service, maar ook van de laagste prijs voor uw producten.

Korte levertijden door onze ruime voorraad

EPDMXL is het adres waar u moet zijn voor uw nieuwe dakbedekking. Wij hebben jarenlang ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn. Bij ons vind u alles voor het maken van uw professionele EPDM dak of goot. Wij onderscheiden ons in kwaliteit en prijs en leveren uitsluitend Europese onbetalkte EPDM waardoor u nog eenvoudiger de dakbedekking verwerkt of plaatst. Door onze lange ervaring in de EPDM kunnen wij u altijd een passend technisch advies geven. Wij hebben een zeer ruime voorraad en daardoor korte leveringstijden. U heeft dus altijd waar voor uw geld en kunt weer jarenlang genieten van een nieuw dak, zonder dat hier veel arbeid en tijd aan verricht hoeven te worden. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.epdmxl.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.