Evenementenbeveiliging nodig? 

Home / Unternehmen und Wirtschaft / Evenementenbeveiliging nodig? 

Organiseer jij ook jaarlijks een of meerdere evenementen? Dan heb je natuurlijk goede evenementenbeveiliging nodig. In dat geval kan ik je evenementenbeveiliging van R&A Beveiliging aanraden. Zij hebben trouwe beveiligers in dienst die jouw evenement op en top kunnen beveiligen. Zo hoef je je dus niet druk t maken om de veiligheid van je gasten tijdens je evenement. 

Evenementenbeveiliging van R&A Beveiliging 

Zelf organiseer ik elk jaar een wintermarkt bij ons in het dorp. Het dorp is relatief groot, vergeleken met andere dorpen in Nederland, en heeft een redelijk aantal inwoners. De kerstmarkt is ooit begonnen als een project voor school. Voor mijn opleiding moest ik een evenement organiseren dat het dorp bij elkaar zou brengen. Ik had toen dus het idee om een wintermarkt te organiseren. Mensen konden dan een stand op de markt huren om hun zelfgemaakte spullen of om eten te verkopen. Er was livemuziek en het marktplein was mooi versierd met lichtjes. Het was een enorm succes en de mensen bij mij uit het dorp vroegen of ik zo’n wintermarkt vaker kon organiseren. Dit leek mij natuurlijk ontzettend leuk. Het jaar daarop heb ik de markt wederom georganiseerd en heb ik voor de markt ook een beetje reclame gemaakt. In de jaren die volgden, is de markt flink wat gegroeid. Er zijn meer kraampjes bij gekomen en ook bewoners van de omliggende dorpen komen elk jaar op de wintermarkt af. Ik vind het ontzettend gaaf dat de wintermarkt zo gegroeid is. Dit betekent echter wel dat ik elk jaar steeds meer moet regelen. Zo heb ik veel meer papierwerk vanwege de vele kraampjes en meerdere muzikanten die op de wintermarkt staan, maar moet ik ook evenementenbeveiliging regelen. Voor zo’n groot evenement moet je een vergunning hebben om deze op het marktplein te mogen organiseren en dan moet je evenementenbeveiliging natuurlijk ook op orde zijn. Zelf maak ik gebruik van de evenementenbeveiliging van R&A Beveiliging. Zij zijn een gespecialiseerd en professioneel beveiligingsbedrijf. Naast evenementenbeveiliging bieden ze ook: 

  • Horecabeveiliging 
  • Objectbeveiliging 
  • Winkelbeveiliging 
  • Transportbeveiliging 
  • Persoonsbeveiliging 

Zij regelen de beveiliging dus voor de kerstmarkt. Zij denken elk jaar ontzettend goed mee over de beveiliging om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en beveiligd is volgens de standaarden. Zo moet ik elk jaar een vergunning aanvragen en dat gaat altijd goed dankzij de ontzettend goede hulp van R&A Beveiliging. Tijdens het evenement zijn de beveiligers bijna niet zichtbaar. Zij weten zich perfect op gepaste afstand van de gasten te houden, maar wel zodanig dat ze alles nauwlettend in de gaten kunnen houden. Dat is voor de bezoekers natuurlijk ook fijn. Een beveiliger die ontzettend opvallend in het publiek gaat staan, kan natuurlijk mensen ook afschrikken. De beveiligers hebben nog niet hoeven ingrijpen en grotere incidenten dan iemand die een keer een beker warme chocolade heeft laten vallen, zijn er niet geweest. 

Neem contact op en regel vandaag nog je beveiliging 

Heb jij nu ook evenementenbeveiliging nodig voor op je markt, feest, festival of ander evenement? Neem dan contact op met R&A Beveiliging. Zij zijn ontzettend professioneel en denken graag met jou mee over de beveiliging van jouw evenement. Beveiliging inhuren bij R&A Beveiliging is daarnaast ook nog eens ontzettend betaalbaar. Voor zo’n lage prijs krijg je echter wel echt professionele beveiliging terug. De beveiligers zijn discreet en vallen niet op. Ze houden op een afstandje alles keurig in de gaten. Als je meer wilt weten over de beveiliging van R&A Beveiliging voor jouw evenement, kijk dan op https://r-abeveiliging.nl/evenementenbeveiliging/ voor meer informatie of neem gelijk contact op via het contactformulier.