Je extra slim fit overhemd eenvoudig online bestellen

Home / Online-Shopping und Webshops / Je extra slim fit overhemd eenvoudig online bestellen

Je extra slim fit overhemd eenvoudig online bestellenIk ben een vrij lange man met een ietwat tenger postuur. Al jaren vind ik winkelen voor kleding een ware worsteling. het is namelijk ontzettend moeilijk om passende kleren te vinden als je qua postuur nogal afwijkt van de standaard. Overal waar ik kom zijn de broeken te kort, de mouwen van mijn overhemden te kort of juist de broeken te breed voor mijn lengte en de overhemden veel te wijd. Voor mijn werk hoef ik niet perse in pak, maar ze verwachten wel dat ik er netjes uitzie. Een mooi overhemd is voor mij dus geen overbodige luxe. Maar dan moet het wel een extra slim fit overhemd zijn, en het is ontzettend moeilijk om deze in winkels te vinden. Ik vind het althans heel moeilijk om in de standaard ketens te slagen voor een extra slim fit overhemd. Heel soms vind ik een geschikt exemplaar, dus dan koop ik er gelijk meerdere stuks van, maar het is natuurlijk niet leuk om heel vaak hetzelfde overhemd te dragen. Soms wil je gewoon even wat afwisseling en je wat creatiever kunnen kleden. Anders lijkt het bovendien alsof ik datzelfde overhemd dagen achter elkaar draag zonder het te wassen en dat is natuurlijk niet het geval. Ik was dus al heel lang op zoek naar een winkel of webshop die het perfecte extra slim fit overhemd had, en deze heb ik online gevonden. Dit is namelijk de webshop van Mooi Overhemd (www.mooi-overhemd.nl.) In deze webshop vind je een ruime selectie blouses en overhemden en ik slaag er altijd voor een extra slim fit overhemd. 

Een extra slim fit overhemd van Venti

Als je op zoek bent naar een extra slim fit overhemd kan ik je deze webshop absoluut aanraden. Sinds ik hier mijn overhemden shop draag ik tenminste overhemden die me goed passen en kom ik veel representatiever voor de dag. Het merk dat deze webshop verkoopt is Venti. Dit is een kwalitatief goed merk dat overhemden biedt in verschillende pasvormen, dus ook een extra slim fit overhemd, zoals ik daar altijd bestel. Alle overhemden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met mooie, stijlvolle prints zoals streepjes of ruitjes. Ik vind ze altijd erg representatief overkomen en draag ze dan ook graag naar mijn werk of naar een feestje. Bovendien verkoopt Mooi-overhemd.nl meer dan alleen hun standaard overhemden, namelijk:

  • Diverse stropdassen
  • Verschillende kleuren strikjes en vlinderdasjes
  • Speciale limited edition overhemden

Je leest het goed, bij Mooi-overhemd.nl hebben ze af en toe een limited edition serie overhemden die dus net wat exclusiever zijn dan de standaard serie. Dan heb je dus echt iets unieks in huis en weet je zeker dat niemand met hetzelfde overhemd loopt. Ben je dus op zoek naar een uniek extra slim fit overhemd, kijk dan zeker even in hun webshop bij het actuele aanbod!

De service van Mooi-overhemd.nl

Ik bestel geregeld in deze webshop en ben altijd weer tevreden over de goede service die ze bieden. Ze hebben alle overhemden namelijk altijd op voorraad en kunnen dus extra snel leveren. Als ik wel eens een feestje heb bestel ik gerust enkele dagen van tevoren nog een nieuw extra slim fit overhemd, omdat ik zeker weet dat ik hem dan op tijd in huis heb. Soms wil je namelijk gewoon iets nieuws voor een feestje, logisch toch? Bovendien heeft Mooi-overhemd.nl altijd een hele toffe actie, waar ook ik graag gebruik van maak, namelijk dat je bij de aankoop van 2 overhemden 10% korting krijgt, en bij 3 overhemden zelfs 15% korting! Goede deal dus voor dat extra slim fit overhemd!