Jouw laptop een langer leven? Koop een laptop hoes!

Home / Smartphone und Tablet / Jouw laptop een langer leven? Koop een laptop hoes!

Wil jij ook dat jouw laptop langer leeft? Dan is het toch echt verstandig om een laptop hoes te kopen die voorkomt dat jouw laptop langer leeft. Net als bij een mobiel of iPad vergeten mensen toch regelmatig om een hoes of andere vorm van bescherming aan te schaffen. Zonde, want in de regel betekent dit dat je snel weer naar de winkel moet of naar iemand toe moet gaan die jouw laptop kan repareren. Kijk eens op 123megastore, daar heb je genoeg keuze om uiteindelijk te zorgen dat jij een mooie en veilige laptop hoes hebt. Als je daarnaast ook nog eens voorzichtig omgaat met je spullen dan hoef je voorlopig geen nieuwe laptop meer te kopen. Daarnaast staat het ook nog mooi, een laptop hoes om je laptop. Het ziet er toch net wat anders uit dan de kale laptop, nietwaar? Nu al genoeg redenen om voor een dergelijke hoes te gaan. Maar wat voor soorten bestaan er eigenlijk? 123megastore.nl biedt er zoals gezegd genoeg aan. Onder andere de volgende:

  • Een 13.3 inch laptopsleeve roze
  • Deze is er ook in het zwart;
  • In het grijs;
  • En in het donkerblauw 

Laptop hoes: waarom bescherming?

Een laptop beschermen doe je zoals genoemd met een goede laptop hoes, een zachte hoes die het apparaat precies omsluit. Zo voorkom je dat er beweging tussen de hoes en de laptop komt en daarnaast zal deze ook minder ruimte in beslag nemen. Bovendien beschermt de zachte buitenlaag tegen krassen door scherpe voorwerpen of vuilresten en daarnaast ook nog eens dat er stof in het toetsenbord komt. Alle laptop covers bij 123megastore.nl zijn speciaal geselecteerd op hun combinatie van een aantrekkelijk design en daarnaast eigenschappen die beschermend zijn. De polyester buitenkant biedt effectieve bescherming tegen waterschade en daarnaast ook tegen val- en stootschade. In elke hoes zit een handige ritssluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat je de hoes met een makkelijke beweging snel open en dichtritst. Er zijn extra vakken die daarnaast bergruimte bieden voor overige spullen zoals een telefoon of een notitieblok. Want we zijn immers nooit compleet zonder onze vriendjes, de mobiel en het papier. 

Waarom bij 123megastore.nl bestellen? 

Als je jouw laptop hoes bij 123megastore.nl bestelt dan heb je allereerst een ruzie keuze, daarnaast zijn er al veel klanten tevreden gemaakt door bij hen te bestellen. Een hoes koop je bij hun in prima kwaliteit, maar daarnaast hoeft dit ook nog eens niet zoveel te kopen. Als je een hoes koopt voor je laptop wil je natuurlijk niet teveel geld kwijt zijn. Daarom hebben zij het aanbod ook niet te duur gemaakt, zodat er voor iedereen een laptop hoes te koop is. Daarnaast is het zo dat zij gratis bezorgen vanaf 20 euro per laptop hoes. De verzending is niet alleen gratis, maar deze is ook nog eens ontzettend snel. Als jij bestelt voor vanavond 8 uur dan staat de postbode de volgende dag al voor de deur. Daarnaast is aangekaart hoe belangrijk het is om je laptop goed te beschermen. Als jij nu nog niet overtuigd bent, weten wij het ook niet meer!