Kunststof voorraadkisten

Home / Online-Shopping und Webshops / Kunststof voorraadkisten

Heb jij iets nodig om voorraad in op te slaan? Dan zijn kunststof voorraadkisten ideaal! Er zijn verschillende redenen waarom juist dit materiaal heel geschikt is voor het producten van kratten. In de eerste plaats is het natuurlijk relatief licht in gewicht, waardoor de kist op zich zelf niet al heel veel kilo weegt. Wel zo prettig als je de kratjes met de hand op moet tillen, dan wil je niet onnodig veel gewicht hoeven te dragen. Kunststof voorraadkisten kunnen bovendien ook deel opengewerkte zijkanten hebben. Dit beperkt het gewicht nog meer en zo kun je ook meteen heel gemakkelijk zien wat er in zit. Ook dat is natuurlijk heel erg handig. Groot pluspunt is ook dat dergelijke kratten in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. In een groot magazijn kan dit erg handig zijn, je kunt dan bepaalde kleuren gebruiken voor bepaalde categorieën. Hierdoor is het nog sneller duidelijk wat er in welke krat zit opgeborgen. Dat zijn dus echt grote voordelen en redenen om juist voor kunststof voorraadkisten te kiezen.

Meer voordelen kunststof voorraadkisten

Maar er zitten nog meer voordelen aan het gebruik van kunststof voorraadkisten. Zo is een heel groot pluspunt dat ze heel gemakkelijk te reinigen zijn. Of je er nu een nat doekje door wilt halen of ze met een hogedrukspuit wilt kunnen schoonmaken, het kan allemaal! Deze eigenschap komt goed van pas als je bijvoorbeeld onverpakte etenswaren er in op wilt slaan. Denk dan aan droge worsten, maar bijvoorbeeld ook aan groente wat zo van het land komt en nog niet schoongemaakt is. Zonder problemen kun je er dan voor zorgen dat ieder kratje weer helemaal hygiënisch schoon wordt. Voor de farmaceutische industrie zijn er daarnaast ook hygiëneboxen te krijgen, die speciaal ontwikkeld zijn voor deze productgroep. Kunststof voorraadkisten hebben daarnaast ook nog andere handige eigenschappen, natuurlijk wel afhankelijk van de variant waar jij voor kiest. Zo kunnen ze stapelbaar zijn, maar ook nestbaar of inklapbaar. Die laatste twee zijn heel handig als je lege kistjes efficiënt op wilt kunnen bergen. Door ze in elkaar te zetten of in te klappen, nemen ze veel minder ruimte in en dat komt natuurlijk heel goed van pas! Zo nemen ze leeg minder ruimte in in je magazijn of in de vrachtwagen, waardoor zowel opslag als transport een stuk efficiënter kan gaan. Met andere woorden, kunststof voorraadkisten bieden echt heel veel meerwaarde!

Vind de ideale variant!

Er zijn heel veel verschillende soorten kunststof voorraadkisten verkrijgbaar en het is aan jou om die variant te vinden die voor jouw situatie het meest geschikt is. Op welke gebieden verschillen ze nu van elkaar? Ze kunnen van elkaar verschillen wat betreft:

  • de kleur waarin ze uitgevoerd zijn
  • dicht of opengewerkt materiaal
  • stapelbaar, nestbaar of inklapbaar zijn
  • de maat waarin ze uitgevoerd zijn
  • het maximale laadvermogen dat ze hebben

Voordat je tot aankoop overgaat, moet je dus even nadenken over welke variant in jouw geval de beste keus is. Heb jij heel grote kunststof voorraadkisten nodig, omdat de producten die jij er in op wilt bergen ook groot zijn, of kun je ook met een kleinere variant volstaan? Heb jij verschillende kleuren nodig of is één kleur voldoende? Wil je ze kunnen stapelen of vind je het handig als ze nestbaar of inklapbaar zijn? Heel veel vragen dus waar je rekening mee moet houden. Waar je echter niet over na hoeft te denken, is waar je deze producten aan zou moeten schaffen, dat doe je gewoon bij Boxpall, de specialist op dit gebied! Op boxpall.nl kun je precies zien welke keus zij allemaal bieden op het gebied van kunststof voorraadkisten!