Op zoek naar een alarminstallatie Den Haag

Home / Unternehmen und Wirtschaft / Op zoek naar een alarminstallatie Den Haag

Mijn compagnon en ik zijn onlangs een handel in autobanden gestart vanaf een industrieterrein in Den Haag. Autobanden zijn al langer mijn hobby en ik handelde hier in vanuit huis. Ik heb een erf met een grote schuur, vandaar. Maar mijn vrouw was er niet zo blij mee: al die stapels autobanden waar ze de hele dag tegenaan kijkt. Bovendien begon de klandizie ook behoorlijk toe te nemen, en al die vreemde auto’s op het erf vond ze ook niks. Daarom was het een goede stap om te professionaliseren. Met een compagnon samenwerken is ook wel zo gezellig. Het enige waar we ineens aan moesten denken was een alarminstallatie Den Haag. Zo’n industrieterrein is natuurlijk een hele andere omgeving dan bij ons op het erf, waar eigenlijk dag en nacht wel iemand aanwezig is. En als we zelf niet alert zijn, dan is de hond dat wel. Er is nog nooit bij ons thuis ingebroken, dus een alarminstallatie heb ik nooit overwogen. Maar op zo’n industrieterrein is ’s nachts vrijwel niemand. Bovendien zijn er veel waardevolle spullen te halen. Een alarminstallatie Den Haag is dus geen overbodige luxe.

Een alarminstallatie Den Haag bij PC van der Peet

Mijn compagnon en ik besloten bij onze buren op het industrieterrein te informeren voor een alarminstallatie Den Haag. Het bleek dat vrijwel alle buren een alarminstallatie Den Haag hadden aangeschaft en de meerderheid deed dit bij PC van der Peet. Het bedrijf bestaat al sinds 1959 en is in 1995 overgenomen door de huidige eigenaar die de zoon is van de vorige eigenaar. Het zijn dus oude rotten in het vak: zeer ervaren en altijd klantvriendelijk. Ook wij besloten een alarminstallatie Den Haag aan te laten leggen door PC van der Peet en daar hebben we geen spijt van. Een medewerker van Peter van der Peet kwam bij ons in het bedrijf om de situatie te inventariseren. Hij heeft ons vakkundig voorgelicht over de verschillende soorten alarminstallatie Den Haag en ons een advies gedaan. Vervolgens hebben we een offerte aangevraagd. Nadat deze voor akkoord getekend weer terug ging, kwam de medewerker van Peter van der Peet de volgende dag al bij ons langs om aan de installatie te beginnen. Hij had dit duidelijk vaker gedaan en de klus was binnen een paar uur gepiept. Vervolgens hebben we met zijn allen een rondje door het bedrijf gelopen en heeft hij ons de gebruiksaanwijzing uitgelegd. In principe hoeven we niks te doen, maar soms kan er een melding komen en dan is het handig om te weten hoe je bijvoorbeeld het alarm weer uit moet zetten. Het alarm is inmiddels een half jaar in werking en slechts één keer per abuis afgegaan.

Verschillende onderdelen van een alarminstallatie

Een alarminstallatie bestaat uit verschillende onderdelen. Natuurlijk zijn er sensoren die beweging registeren. Daarnaast zitten er sensoren in de sloten op de deuren. Als we ’s middags om vijf uur de deur achter ons dicht trekken, moeten we in een kastje de code intypen. Vervolgens wordt het alarm ingeschakeld. ’s Ochtends zetten we het alarm op dezelfde wijze weer uit. Ook zijn er camera’s bevestigd op strategische punten. Het alarm is bovendien gekoppeld aan een computersysteem en aan mijn mobiele telefoon. Mocht het alarm ’s nachts afgaan, dan krijg ik daar direct een melding van op mijn telefoon. De alarminstallatie bestaat dus uit:

  • Sensoren
  • Camera’s
  • Kastje voor de code
  • Computersysteem

Bent u ook op zoek naar een alarminstallatie Den Haag? Dan kan ik u PC van der Peet van harte aanbevelen. Meer informatie en contactgegevens kunt u vinden op: http://www.pcvanderpeet.nl/.