Op zoek naar een waterdispenser?

Home / Online-Shopping und Webshops / Op zoek naar een waterdispenser?

Of het nou voor thuis is of voor op je werk, het maakt niet uit. Een waterdispenser is handig én het staat ontzettend gaaf. Je hebt ze vast al eens eerder gezien. Het is een soort van grote opvangbak voor water. Je kunt dus van tevoren water tappen. Of dit nou kraanwater is, bronwater of water uit flesjes dat je zelf overgiet: het kan allemaal. Zo’n waterdispenser kun je bestellen bij Aqua & Beans. Zij verkopen diverse waterproducten, maar ook verschillende koffieproducten. Zelf heb ik ook gekozen voor een waterdispenser van Aqua & Beans. In dit artikel zal ik jullie uitleggen waarom ik hiervoor heb gekozen. Ook licht ik toe waarom me dit zo is bevallen en hoe jullie ook zo’n handige wateropslag kunnen bestellen.

Waarom ik koos voor een waterdispenser

Ik werk binnen een groot bedrijf. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ik ben zeker tevreden over de arbeidsomstandigheden. Echter is er één ding dat me steeds meer gaat tegenstaan. Binnen het bedrijf kunnen we water, thee en koffie verkrijgen in de pantry’s. Iedere afdeling beschikt over één pantry. Daarbij moet wel vermeld worden dat mijn afdeling ontzettend groot is. Ik moet dus steeds een heel eind lopen naar de pantry. Dit maakt dat ik en mijn collega’s vaak geen zin hebben om het op te halen. Gelukkig drinken we allemaal water en thee, veel gezonder! Een tijdje terug besloot ik een grote fles mee te nemen, zodat ik niet om de haverklap naar de pantry hoef. Samen met mijn collega’s heb ik nagedacht over de mogelijkheden. Wij dachten gelijk aan een waterdispenser. Dit idee hebben we voorgelegd aan het Management Team. Zij begrijpen onze frustratie en ze zien ook in dat het zo eigenlijk niet langer kan. Er liggen ook al plannen om te verbouwen, maar de financiële situatie laat dit niet toe. Daarom vindt ook het Management Team de waterdispenser een goede oplossing voor op mijn afdeling. Voor koffie zouden we dus nog steeds ver moeten lopen, maar hier hebben we toch allemaal geen behoefte aan. Ik heb aangeboden om op internet te zoeken naar een waterdispenser. Zo gezegd, zo gedaan. Al snel kwam ik uit op de website van Aqua & Beans. Een overzichtelijke, professionele en moderne website. Tot mijn verbazing bieden zij ook de mogelijkheid aan om een waterdispenser te huren. Ideaal! Voor ons is het immers ook even uitproberen of het ons bevalt. Aqua & Beans biedt ons deze mogelijkheid, zonder dat we er aan vast zitten.

Mijn ervaring

Wij kozen voor een waterdispenser waar heet en gekoeld water uit komt. Zo zijn mijn collega’s ook voorzien van een glaasje thee en eventueel cup-a-soup.  De waterdispenser beschikt over een bekerhouder. Hierin zitten plastic, recyclebare bekertjes. Het apparaat kost de organisatie maandelijks slechts €11,95! Wij zijn erg tevreden met deze tijdelijke oplossing. Het water is écht heet en écht koud. Het contact met Aqua & Beans verliep ook erg soepel. Ik zou iedereen de waterdispenser van Aqua & Beans aanraden om de volgende redenen:

  • Goede service
  • Snelle levering
  • Product van sterk materiaal