Op zoek naar grote maten herenkleding?

Home / Online-Shopping und Webshops / Op zoek naar grote maten herenkleding?

Winkelen was voor mij nooit erg leuk. Mijn partner wilde altijd graag leuk gaan winkelen voor kleding, maar voor mij was dat een absolute ramp. Ik ben trots op hoe ik eruit zie en heb mezelf geaccepteerd, maar dat gevoel kon ik altijd slecht vasthouden als ik eenmaal over de drempel van een kledingzaak was gestapt. Gelukkig heb ik Mister Big grote maten herenkleding ontdekt. Eerst via misterbig.nl  en ik ga tegenwoordig ook vol vertrouwen winkelen in de groten maten herenkleding winkel in Veldhoven.

Specialist in grote maten herenkleding

Ik ga altijd mee als mijn partner kleding wil kopen voor zichzelf en ik vind dat ook leuk om te doen. Ik flirt met de verkopers en ik heb een haarscherp oog voor wat haar staat en wat niet. Ik kom zelfs nog aan met accessoires voor haar. In het begin probeerde ze mij dat plezier ook terug te doen door mij naar herenkleding zaken mee te nemen. Ik trachtte dat altijd te voorkomen en als we wel ergens naar binnen gingen om voor mij te winkelen, dan kocht ik bijna nooit iets. Ik kon mezelf niet zien als een goed uitziende man in de spiegels van die winkels. Op een dag wilde mijn partner een eindje gaan rijden met de auto. Ik was verbaasd, want zij wil eigenlijk altijd fietsen of wandelen als het mooi weer is. Maar goed, wij gingen een eindje rijden door het schone Brabant en richting de Belgische grens. Ons ritje eindigde in Veldhoven bij de groten maten herenkleding zaak Mister Big. Toen ik de naam van de winkel op de pui zag staan, keek ik haar aan en we lachten. Niet omdat ik in de gaten had, wat er aan de hand was, maar omdat ik altijd met haar meekeek naar de televisieserie Sex and the City en wij allebei groot fan waren van de personages Carry en “Mister Big”. Mijn vrouw noemt mij liefkozend ook wel eens Mister Big. Mijn vrouw nam mij bij de hand en stapte met mij over de drempel van de grote maten herenkleding winkel. Ik voelde mij meteen thuis. De hartelijke verkopers deden daar nog een schepje bovenop. Als een kind in een snoepwinkel heb ik eerst eens heerlijk rondgekeken wat er allemaal aan grote maten herenkleding te koop was en na anderhalf uur ging ik naar buiten met vijf tassen vol grote maten herenkleding. Ik had een jeans en een pantalon, een trui, twee t-shirts en twee overhemden, maar ook ondergoed, sokken en een riem. Wij hadden op dat moment het huwelijksfeest van onze dochter in het vooruitzicht en dus heb ik ook direct een heel mooi kostuum aangeschaft. Het was een hele leuke dag. 

Mister Big

De webwinkel en de fysieke winkel van Mister Big biedt volop keuze aan grote maten herenkleding in de maten 2XL tot en met 10XL. Bij een bestelling van grote maten herenkleding in de webwinkel vanaf 50 euro, krijg je de bestelling gratis thuisbezorgd. Als je iets wilt ruilen is dat gratis. Als terugkerende klant in de webshop krijg je 5% korting, zonder ingewikkelde spaarsystemen.