Snel de facturen de deur uit via een facturatieprogramma

Home / Helpdesk und Servicedesk / Snel de facturen de deur uit via een facturatieprogramma

Snel de facturen de deur uit via een facturatieprogrammaAls je een dienst levert of producten/artikelen verkoopt, dan wil je daar uiteraard voor betaald krijgen. Mocht het zo zijn dat je een webwinkel beheert, dan is het niet zo lastig om mensen te laten betalen. Je kunt ze immers direct online via iDEAL laten betalen. Maar dat gaat natuurlijk niet altijd op. Soms moet je dus facturen versturen en als dat het geval is, dan kun je het beste gebruik maken van een goed facturatieprogramma van Teamleader. Via een dergelijk facturatieprogramma is het namelijk heel makkelijk om facturen op te stellen en te versturen. Door het maken van een factuur te automatiseren via een facturatieprogramma, bespaar je natuurlijk een hele hoop tijd. Dat is prettig, want deze tijd kun je vervolgens spenderen aan andere taken. Het is niet zo dat het opstellen van een factuur een onbelangrijke taak is waar je liever geen tijd aan spendeert. Zonder het versturen van een factuur kun je immers geen betaling ontvangen voor de geleverde dienst of het geleverd product. Maar het versturen van facturen is simpelweg geen leuke taak. Het is net als afwassen of stofzuigen. Natuurlijk zijn dergelijke taken belangrijk, want je wilt immers in een stofvrij huis wonen en profiteren van een schone vaat. Maar het belang van dergelijke taken maakt het niet automatisch ook tot leuke taken. Daarom hebben we een vaatwasser uitgevonden en zuigen we het stof in onze huizen met de meest geavanceerde stofzuigers. Zo maken we belangrijke maar vervelende taken een stukje makkelijker. Daarom maken we dus ook gebruik van bepaalde software om het opstellen en versturen van facturen te vereenvoudigen. Maar net zoals je verschillende vaatwassers en stofzuigers hebt van uiteenlopende kwaliteit, zo ook heb je te maken met verschillende soorten facturatieprogramma’s. Het is dan ook van belang dat je kiest voor een goed facturatieprogramma dat handig is in gebruik en je ook echt helpt wanneer je veel facturen moet versturen. Om deze reden raden wij je aan om te kiezen voor het facturatieprogramma van Teamleader. Dit facturatieprogramma is bijvoorbeeld veel handiger in gebruik dan de gebruikelijke software van Microsoft Office. Om deze reden alleen al is het een goed idee om te kiezen voor Teamleader. Hieronder vind je alvast meer informatie over deze software.

Surf naar teamleader.be voor meer informatie over dit facturatieprogramma

Kijk op de site van teamleader.be om alvast meer te ontdekken over deze handige software. Je kunt de software bijvoorbeeld gebruiken om automatisch herinneringen te versturen. De ervaring leert dat facturen niet altijd direct worden betaald. Soms is dat een kwestie van vergeetachtigheid, maar veel mensen wachten ook steevast op de herinnering. Daarom is het prettig dat je deze herinnering automatisch kunt verzenden aangezien de herinnering in veel gevallen bij de factuur hoort. Verder profiteer je van voordelen zoals: 

  • Eenvoudig schakelen tussen tijdsregistratie en factuur
  • Facturen in verschillende valuta
  • Duidelijk overzicht van openstaande facturen

Probeer het vrijblijvend uit

Uiteraard is iedereen anders en het feit dat een programma werkt voor de een wil niet zeggen dat het ook werkt voor jou. Daarom geeft Teamleader je de optie om gratis een proefversie te gebruiken, zodat je zelf kunt ontdekken of het wat voor jou is.