Waarom overstappen op PIM software?

Home / Helpdesk und Servicedesk / Waarom overstappen op PIM software?

Ons bedrijf is gedurende de laatste jaren sterk gegroeid. Wij merken dat steeds meer mensen de weg naar onze webshop weten te vinden en dat is iets waar wij heel trots op zijn. Wij hebben dan ook heel veel moeite gestoken in het creĆ«ren van naamsbekendheid en het is dan heel prettig om te merken dat dit zijn vruchten begint af te werpen. Wanneer je echter heel veel meer klanten krijgt, moet je ook goed zorgen dat het systeem waarmee je werkt, het goed blijft doen. Het is namelijk zo dat wij steeds meer afdelingen binnen ons bedrijf hebben gekregen en wij merkten soms dat de communicatie onderling niet echt goed meer was. Wij hebben daarom besloten om met PIM software te gaan werken. Wij hadden namelijk al heel veel mensen over PIM software gehoord en wij hadden sterk het idee dat dit voor ons ook weleens heel erg interessant zou kunnen zijn. Wij hadden echter nog een aantal vragen over de PIM software en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om ergens goede PIM software te vinden. Een van de eisen die wij hadden, was dat wij eerst nog met iemand konden bespreken of de PIM software inderdaad hetgeen was wat ons bedrijf nodig had. Wij wilden ons namelijk niet op een ding helemaal blind gaan staren om vervolgens te ontdekken dat er eigenlijk ook een veel beter alternatief was geweest. Wij hebben daarom gekeken waar wij meer informatie konden vinden over de PIM software en wij kwamen toen terecht bij de mensen van novulo.com. Deze site vonden wij meteen heel interessant omdat wij hier heel veel informatie over PIM software konden vinden. Wij hebben daarom ook meteen even met een van de mensen van dit bedrijf gebeld om te horen wat zij allemaal voor ons konden betekenen. Wij hebben toen heel veel informatie over de PIM software ontvangen en wij hebben toen besloten dat dit inderdaad het beste was wat wij op dat moment konden wensen. Wij hebben daarom besloten om met deze PIM software te gaan werken en dat bevalt ons tot op de dag van vandaag heel erg goed. 

Wij werken beter dankzij deze PIM software

Het fijne aan deze PIM software is dat het ons heel veel tijd bespaart. Wij kunnen namelijk veel beter in kaart brengen wat er allemaal speelt binnen ons bedrijf en als wij nieuwe onderdelen willen toevoegen, dan is dat altijd mogelijk met de PIM software. Dat zorgt ervoor dat wij heel veel beter kunnen werken en wij zijn daarom ook uitermate tevreden over het feit dat wij met novulo.com in zee zijn gegaan. 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site

Mocht ik u enthousiast hebben gemaakt over de PIM software, dan kunt u altijd even op de site van novulo.com gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Meer informatie vinden over deze software 
  • Bekijken welke applicaties u allemaal kunt gaan gebruiken 
  • Contact opnemen met een van de mensen van dit bedrijf 

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Ik kan u dit bedrijf sterk aanbevelen.