Wilt u een Magento webshop laten maken?

Home / Webdesign und Webentwicklung / Wilt u een Magento webshop laten maken?

Wilt u een Magento webshop laten maken? Magento is een uitgebreid, professioneel, open-source e-commerce pakket, welke volledige controle geeft over factoren als design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Met het administratiepaneel is de gehele webshop van uw bedrijf te beheren van marketing, zoekmachine-optimalisatie tot product en verkoop beheer. Dit is een goede reden waarom u een Magento webshop moet laten maken. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en single-page check-out zullen vergemakkelijken in het aankoopproces van de bezoekers. Op de website kunt u ook de Magento Commerce variant bekijken. Een andere reden waarom u een Magento webshop moet laten maken is dat Magento volgens de statistieken het meest populaire webshop systeem is binnen Nederland. Ongeveer 30% van alle Nederlandse webshops draaien op Magento. In Nederland zijn al meer dan 20000 Magento webshops actief. 

Voordelen van het laten maken van een Magento webshop

Het laten maken van een Magento webshop brengt een aantal voordelen met zich mee. Deze voordelen zijn van toepassing op zowel de klant als de ondernemer. De voordelen van het laten maken van een Magento webshop zijn:

  • Magento webshops worden wereldwijd al door duizenden ontwikkelaars gebruikt, getest en geoptimaliseerd. 
  • Voor het laten maken van een Magento webshop zijn onbeperkte mogelijkheden door de schaalbaarheid van het platform.
  • Magento webshops zijn erg toegankelijk, iedereen kan gebruiksvriendelijk werken binnen het beheersysteem.
  • Deze webshops zijn 100% zoekmachine vriendelijk en klaar om topposities mee te behalen.
  • Magento webshops zijn volledig op maat te maken op basis van jouw eisen en wensen.
  • Dit type webshop is eenvoudig te koppelen met betaal-, verzend-, boekhoud- en marketingsystemen.

Er zijn tegenwoordig gigantisch veel e-commerce pakketten beschikbaar. Bij Creative ICT worden voornamelijk Magento webshops gemaakt voor bedrijven die graag willen groeien, optimale vindbaarheid in Google willen en die met hun webshop niet beperkt zijn door standaardfunctionaliteit. Wanneer u een Magento webshop laat maken zijn de mogelijkheden echter onbeperkt. Alles wat u wilt laten realiseren binnen de webshop is mogelijk door extensies of maatwerk te implementeren. 

Stappen bij het laten maken van een Magento webshop

Bij het laten maken van een Magento webshop komen diverse stappen kijken. Zo wordt er bij Creative ICT altijd eerst een Nulmeting gedaan, waardoor we weten wat de huidige situatie en groeipotentie is van het bedrijf. Vervolgens wordt er een Online Strategie met advies uitgewerkt om een bepaalde doelstelling te bereiken. Als derde stap wordt een totaalbeeld van de eisen en wensen voor de nieuwe Magento webshop vastgelegd. Voor het bepalen van het wireframe & design wordt een Brand intake gedaan, zodat het duidelijk is wat de onderneming wil uitstralen en betekenen. Wanneer u een Magento webshop laat maken wordt er als vijfde stap een webshop met de open-source software van Magento ontwikkeld. Daarna vindt er nog een kwaliteitscontrole en testfase & lancering van de Magento webshop plaats. Natuurlijk eindigt het proces hier niet. U krijgt bij ons altijd nazorg & service/support en vindt er verder ook doorontwikkeling & service level agreement (SLA) plaats. Met deze agreement wordt de mate en snelheid van reageren op een probleem of storing bepaald. Ook deze reactie proberen wij te optimaliseren zodat u hier weinig last van heeft als ondernemer. Lees meer…