Wilt u een naambord bij de voordeur?

Home / Online-Shopping und Webshops / Wilt u een naambord bij de voordeur?

Wij hebben vorige maand de sleutel van ons nieuwe huis gekregen en wij hebben toen meteen alles verhuisd. Het fijne aan dit huis was dat wij eigenlijk niets meer aan deze woning hoefden te doen, dus wij konden er meteen in trekken en wij hebben toen bedacht dat wij graag een feestje wilden geven voor onze vrienden. Wij hebben daarom een uitnodiging de deur uit gedaan en op de avond van het feest, zaten wij maar in huis te wachten, maar er kwam niemand. Dat vonden wij heel raar en wij gingen daarom maar eens iemand bellen waarvan wij zeker wisten dat hij zou komen. Hij vertelde ons dat hij voor de deur stond. Dat was raar want wij stonden aan de andere kant van de deur en wij zagen niemand staan. Toen bleek dat al onze gasten voor het verkeerde huis stonden. Dat was natuurlijk heel vervelend en wij hebben toen besloten dat wij een naambord bij de voordeur zouden laten maken. Wij merkten namelijk dat er een huis bij ons om de hoek stond, dat bijna identiek was aan ons huis. Als wij een naambord bij de voordeur zouden hangen, dan zouden mensen meteen kunnen zien dat wij in ons huis woonden en dat zij dus bij ons moesten aanbellen. Voor die avond was een naambord bij de voordeur natuurlijk al te laat, maar wij hebben de volgende dag meteen een naambord voor bij de voordeur besteld. Wij wilden namelijk zeker zijn dat wij niet weer mensen voor het verkeerde huis zouden laten wachten en vandaar dat wij gekeken hebben waar wij een naambord voor de voordeur konden bestellen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer via het internet op zoek konden gaan naar een aanbieder omdat wij bij ons in het dorp geen mogelijkheden hadden om een naambord voor de voordeur te laten maken. Wij zijn daarom op het web gaan zoeken naar een bedrijf dat ons kon helpen en wij hebben zo de mensen van naambordencentrale.nl gevonden. Deze site sprak ons meteen heel erg aan omdat wij zagen dat je hier een heel uitgebreid aanbod hebt. Wij hebben dan ook al heel snel een mooi bordje gevonden. 

Ons naambord voor de voordeur is heel mooi geworden 

Wij zijn blij dat wij de mensen van naambordencentrale.nl gevraagd hebben om voor ons een naambord voor de voordeur te maken omdat wij een heel mooi resultaat hebben mogen ontvangen. Wij hebben ons naambord naast de voordeur gehangen en wij kunnen onze gasten nu altijd laten zien dat wij in het huis wonen waar zij aanbellen. Sindsdien hebben wij dan ook nooit meer misverstanden gehad. Wij zijn dus heel blij met onze bestelling en wij prijzen de mensen van naambordencentrale.nl. 

Wilt u ook een bordje laten maken? 

Mocht u door mijn artikel geïnspireerd zijn geraakt, dan kan ik u aanraden om ook een keer naar naambordencentrale.nl te gaan kijken omdat:

  • U hier heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden 
  • U hier een bordje op maat kunt laten maken 
  • U hier nooit meer betaalt dan nodig is 

Ik kan u deze site sterk aanbevelen. 

Lees meer…