Zou u ook graag uw urenregistratie willen verbeteren?

Home / Fotografie und Videografie / Zou u ook graag uw urenregistratie willen verbeteren?

Wij hebben een bedrijf waarbij wij goederen produceren. Omdat wij fors geïnvesteerd hebben in de productiemiddelen, was het voor ons belangrijk dat wij zoveel mogelijk konden produceren. Wij werken daarom dag en nacht door en dat houdt in dat wij dus goede roosters moeten kunnen maken om te zorgen dat de productie nooit stil komt te liggen. Wij hebben gemerkt dat dit echter niet helemaal vlekkeloos ging en dat was heel vervelend om te merken. Wij kregen namelijk vaak te horen dat onze mensen niet het juiste aantal uren uitbetaald kregen als dat zij hadden gewerkt. Dat vonden wij heel vervelend om te merken en wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om onze urenregistratie te verbeteren. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat wij geen fouten maakten. Onze mensen mogen namelijk ook geen fouten maken, en als wij dan wel fouten maken in de urenregistratie, is dat heel onhandig en ook niet eerlijk. De mensen krijgen dan namelijk veel minder uitgekeerd dan zij verdienen en dat is niet iets wat wij nastreven. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om onze urenregistratie te verbeteren en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer op de site van teamleader.nl kon gaan kijken. Ik las namelijk dat zij allerlei handige programma’s aanbieden om je urenregistratie mee te verbeteren. Dat zou voor mij ideaal zijn en daarom ben ik eens even op de site van dit bedrijf gaan kijken naar de mogelijkheden die zij boden om mijn urenregistratie te verbeteren. Ik heb toen gezien dat wanneer je echt voor kwaliteit gaat, je het beste met deze mensen kunt gaan werken. Zij hebben namelijk heel goede programma’s ontwikkeld voor de urenregistratie en wij hebben daarom snel even contact met deze mensen opgenomen. Wij kregen toen een heel aardige medewerker aan de lijn die ons in geuren en kleuren kon vertellen waarom de urenregistratie van teamleader.nl de moeite waard was. Dit was geen verkooppraatje, maar een gesprek dat gebaseerd was op feiten en wij vonden het daarom ook prettig om met deze mensen te kunnen overleggen over hoe wij onze urenregistratie konden verbeteren. 

Onze urenregistratie is nu op orde

Wij zijn met de software voor urenregistratie van teamleader.nl gaan werken en ik kan u zeggen dat wij sindsdien nooit meer fouten hebben gemerkt in onze urenregistratie. Wij zijn daarom blij dat wij met teamleader.nl in gesprek zijn gegaan want deze mensen hebben ons als geen ander weten te helpen. Wilt u weten wat zij voor u kunnen doen, kijk dan snel een keer op de site van teamleader.nl. 

Deze mensen denken met u mee

Als u een probleem heeft binnen de organisatie van uw bedrijf, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van teamleader.nl te surfen 
  • Te bekijken welke programma’s men u hier allemaal aanbiedt 
  • Een bestelling te plaatsen als u ook voor kwaliteit gaat 

Ik ben blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan want wij werken nu niet alleen efficiënter, maar ook naar meer mensen hun tevredenheid. Data was precies waar wij naar streefden.